Felhasználónév Jelszó
Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok a Tauri szerverein játszani?

Ehhez szükséged lesz egy accountra, valamint egy feltelepített WoW kliensre.

Beestem a textúra alá, és nincs a közelben temető. Mit tegyek?

Több lehetőséged van. Ha a guild chatbe (ha van , ha nincs /g) beírod, hogy .start, akkor a legközelebbi Spirit healerhez teleportál. Másik lehetőség, ha kilépsz a játékból, ellátogatsz a http://tauriwow.com/account/manage oldalra, ott belépve a "Beragadt a karakterem" opciót használod. Ekkor belépés után éledsz 1 HP-val.

Miért nem tudok csatlakozni a globális csatornákra?

Egy korlátozás miatt csak a 15. szinttű, vagy nagyobb karakterek léphetnek fel a globális csatornákra, így megelőzve a direkt floodolásra való krakterek létrehozását. Az is problémát okozhat, ha egy csatornán már 'túl sokan' vannak, ez esetben szintén hibaüzenet tájékoztat. A limit jelenleg 100 fő.

Mit lehet tenni ha wow erroroktól nem tudsz szabadulni ?

 1. Menj fel http://wow.tauri.hu/account/login oldalra, jelentkezz be, és rakd kezdőhelyre a karaktered. Ha ez se segített, akkor jön a következő...
 2. Zárd be a Wowt ( lépj ki a játékból teljesen ), keresd meg hova telepítetted fel a játékot ( általános , alapértelmezett elérési útvonal Windows XP –n pl: C:\Program Files\World of Warcraft\ ) , itt keresd meg a Cache mappát, amiben találsz egy WDB mappát. Töröld annak a tartalmát !
 3. Szélsőséges esetekben előfordul, hogy a fentebbi megoldások sem oldja meg, akkor: Keresd meg a Wow könyvtárán belül az Interface mappát. Nevezd át (ez az AddOn-ok és UI eredeti kinézetét eredményezi), vagy töröld teljesen!
 4. Érdemes esetleg kipróbálni még OpenGL –el futtatva a wowot ablak nézetben ( tehát nem full képernyőn, ahogy az alapértelmezett lenne ) és kikapcsolni minden hangot a játék menüjében. Amennyiben odáig se jutsz el, hogy a menüben állítgass, akkor:
  Ehhez keres meg a WoW könyvtáradban a WTF mappát, ahol találni fogsz egy Config.wtf fájlt. ( alapértelmezett helye lehet például: C:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Config.wtf ) , nyisd meg WordPad –al, vagy Jegyzettömbbel és add hozzá a következő sorokat:
  SET gxAPI "OpenGL"
  SET Sound_EnableAllSound "0"
  SET gxWindow "1"
 5. Ha ezek után sem tudsz szabadulni a wow errotól, akkor még mindig nincs veszve semmi. Futtass egy Repair.exe –t , ha ez se oldotta meg , akkor reinstall wow, esetleg driver frissítéseket érdemes még végre hajtani.
 6. Ha ezek után is fen áll a probléma ( 100-ból talán ha egy ember szív ilyennel ) , akkor : nyugodt lehetsz, mert nagy valószínűséggel hiába fáradoztál és hardver hiba van a dologban.
  Ilyenkor érdemes leellenőrizned a memóriád, illetve winchestered, erre vannak különböző fórumok, leírások, google-t használva viszonylag hamar találhat tippeket, trükköket az ember.
 7. További infók angolul

Ha a problémádra nem találtál megoldást, segítséget kérhetsz játékostársaidtól a Tauri fórumán, vagy irc-n.

Realmlist:
set realmlist hu.logon.tauri.hu
Patch: 3.3.5a
 
Tauri2105/5500
Reborn135/2500
WoD344/2500
TB32/1500
BB3/100
Alaris40/500
PTR66/500
Szerinted milyen lett Cross Realm?

Jó.
Nagyon jó.
Szavakkal le nem írható!
Mi az a Cross Realm?

Összes eddigi szavazat: 18060
Kattints ide a bejelentkezéshez!